Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul ImobiliareAici.ro

Pentru a crea un loc în care toată lumea să revină cu plăcere, fie că este în căutarea casei mult visate, fie că are o proprietate imobiliară de vânzare sau închirere, Moderatorii site-ului ImobiliareAici.ro au dreptul de a corecta conținutul anunțurilor, înlătura anunțurile incomplete sau incorecte (dacă nu este posibilă corectarea lor) și pe acelea care nu respectă prevederile acestor Termeni și Condiții, așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva reguli pe care te rugăm să le ai în vedere atunci când adaugi un anunț pe ImobiliareAici.ro

*** Pe ImobiliareAici.ro sunt acceptate doar anunțurile care fac referire la o proprietate imobiliară. Anunțurile care fac referire la orice alt produs/serviciu vor fi respinse. Anunțurile cu conținut ilegal, imoral sau care nu au legătură cu tematica site-ului ImobiliareAici nu vor fi acceptate.

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru aceeași proprietate imobiliară. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site.

*** Un Anunț este valabil pentru o singură proprietate imobiliară; anunțurile care fac referire la mai multe proprietăți nu vor fi aprobate.

*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc) sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului ImobiliareAici.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuație consecutive, inutile.

Pentru anunțurile din categoria Imobiliare este obligatoriu ca titlul să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.*** Moderatorii ImobiliareAici.ro au dreptul de a edita conținutul unui anunț și/sau muta anunțul dintr-o categorie în altă categorie, în funcție de situație, în categoria în care se încadrează mai bine (exemplu: un anunț postat în categoria Case-Vile va fi mutat în categoria Hoteluri/Pensiuni dacă anunțul face referire la o Pensiune de vânzare, nu la o casă de vânzare).

*** Sunt acceptate doar Anunțuri prin care vinzi sau închiriezi o proprietate imobiliară, nu și anunțurile de tip Cerere.

*** Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului ImobiliareAici.ro au dreptul de a le șterge

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului Imobiliareaici.ro s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

***Anunțurile prin care se oferă spre închiriere proprietăți imobiliare în regim de lucru care sunt adresate doar persoanelor de gen feminin nu vor fi publicate.

*** Anunțurile care conțin prețuri sau informații care generează confuzie sau sunt considerate neserioase de către Furnizor (de exemplu, dar fără a se limita la: preţuri de 1 euro, sau preţuri mult inferioare pieţei și/sau statisticilor aflate la dispoziţia Furnizorului) nu vor fi publicate.

*** Dacă un Anunț este modificat și proprietatea imobiliară din cadrul Anunțului a fost înlocuită, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către Moderatorii site-ului ImobiliareAici.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

*** Este permisă adăugarea a maximum 5 anunțuri în categoria Imobiliare pe un cont de tip Persoană fizică. Utilizatorii care au adăugat mai mult de 5 anunțuri în categoria Imobiliare, pe un singur cont, vor fi considerați persoane juridice, așadar ne rezervăm dreptul de a modifica Tipul Persoanei pentru acele conturi din Persoană Fizică în Companie.

Reguli referitoare la imagini:

* Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a proprietății

* Imaginile care nu au legătură cu proprietatea vor fi șterse de către moderatorii ImobiliareAici

* Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri imobiliare concurente vor fi șterse de către moderatorii ImobiliareAici.ro

* Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

*** Anunțurile postate de către un Utilizator de tip Companie, trebuie să conțină cel puțin o imagine reală sau o schiță după cum urmează:

- în subcategoria Apartamente și Garsoniere imaginea trebuie să fie obligatoriu din interiorul apartamentului și /sau schiță

- în celelalte subcategorii (Case-vile, Terenuri, Spații comerciale, Alte tipuri de spații) imaginea poate fi și din afara casei/spațiului comercial sau schiță.